Nyheder

Vi er nu Knauf Insutation Partner.


Knauf Insulation, verdens største producent af mineraluld til indblæsning, tilbyder et bredt produktprogram til indblæsning.


Supafil Frame er et specialiseret, højtydende glasuldsprodukt, som er beregnet til indblæsning i lette ydervægskonstruktioner, loftsrum og etageadskillelser og spærfag i skrå tage inde fra bygningen.  Supafil Frame har optimale termiske egenskaber og fremragende dæknings- og indblæsningsegenskaber.


Supafil Frame kan anvendes til isolering af loftsrum i både nye og eksisterende konstruktioner. En fordel ved Supafil Frame er materialets evne til at pakkes omkring rør, kabelføringer og andre installationer, så der fyldes helt ud. Derved maksimeres de termiske og akustiske egenskaber – og samtidig sikres hurtig montering.


Supafil 34 og Supafil 40, er beregnet til hulrumsisolering af murstens- og blokvægge.  Med en uovertruffen kombination af avancerede termiske egenskaber og praktisk håndtering på monteringsstedet – bakket op af en kompromisløs testproces, der sikrer, at kunderne kan stole fuldt ud på produktet – tilbyder Supafil 34 og Supafil 40 sortimentet en kosteffektiv løsning til isolering af alle typer murede vægge.


Hos os er du sikret - Vi er medlem af